نمایندگی محک

ابزار یراق - فروشگاه اینترنتی ابزار آلات

-

تماس با ما

دریل

خرید دریل ، قیمت دریل ، لیست قیمت دریل، قیمت دلر، دریل برقی ، دلر، نمایندگی دریل، Drill، بهترین دریل

دریل چیست؟

دریل (DRILL ) یکی از مهمترین و پر مصرف ترین ابزار در انجام پروژه های صنعتی ، نیمه صنعتی و خانگی می باشد. تنوع در مدل و انواع دریل در بازار زیاد است ولی تمامی دریل ها برای ایجاد سوراخ در سطوح با جنس های مواد مختلف کاربرد دارند. در دستگاه های امروزی و پیشرفته تر ، این ابزار قادر است برش ، باز و بسته کردن پیچ ، عمل سنباده زدن و حتی جلا دادن بر روی سطوح را نیز انجام دهد. لازم به ذکر است که در تلفظ عامیانه واژه دلر نیز به جای دریل استفاده می شود.

انواع دریل کدام است؟

دریل از نظر نیروی محرکه به سه دسته تقسیم می شود: دستی ، برقی و بادی همچنین دریل از نظر نوع فعالیت دو دسته تقسیم می شود:  نیمه صنعتی (سبک) و صنعتی و حرفه ای (سنگین)

دریل نیمه صنعتی بیشتر مصارف عمومی دارد و برای زمان طولانی نمی شود با این ابزار کار کرد. بیشتر از این مدل دریل ها در کارگاه های کوچک  با حجم کاری کم و خانه استفاده می کنند. دریل های سبک و کم وزن هستند. دریل صنعتی این نوع ابزار ها مصارف خاص تر و سنگین تری دارند. کاربرد آن ها بر روی انواع فلزات و چوب است . کاربران این نوع دریل ها بیشتر صنعت گران می باشند.

همچنین دریل ها از نظر نوع عملکرد نیز به دو دسته تقسیم بندی می شود : دریل ساده الکترونیک و دریل چکشی ( در اینجا منظور از دریل فقط نوع ساده و معمولی می باشد برای توضیحات بیشتر دریل چکشی به قسمت مربوط به آن مراجعه نمایید.) دریل ساده الکترونیک دارای چکش نمی باشند و به عمل ضربه زدن را در حین کار ندارد. برای کار با فلز و چوب به کار برده می شوند و دارای عمر طولانی هستند.

به طور کلی دریل ها از اجزای مختلفی مانند: کلید پاور روشن و خاموش، کلید تنظیم سرعت چرخش مته، کلید قفل برای روشن نگه داشتن دریل، کلید تعویض جهت چرخش ،عمق سنج برای تنظیم پیمایش مته در سطح مواد ، سه نظام، دسته نگهدارنده  دریل تشکیل شده اند.

نکات ایمنی برای استفاده از دریل:

برای کار با دریل برقی باید شرایط زیر را با دقت رعایت نمود : برای جابجایی این ابزار برقی نباید از سیم دریل استفاده کنید. سیم رابط نباید زیاد بلند باشد. برای ایمنی کاربر حتما از دستکش و عینک محافظ استفاده کند . قبل از شروع به کار محل سوراخ کاری را علامت گذاری کنید . سطوحی که احتمال سر خوردن مته بر بروی آن ها وجود دارد مانند کاشی ها ، محل را با کاغذ بپوشانید. مته مورد نظر با توجه به جنس سطح درست انتخاب نمایید . عمق سوراخ کاری را حتما معلوم کنید. برای سوراخکاری بر روی دیوار قبل از کار حتما از عدم رد شدن سیم برق مطمئن شوید. به دریل برای پیشروی در سوراخ کردن فشار نیاورید. در هنگام انجام کار از هر دو دست استفاده کنید. حتما از محکم شدن مته در سه نظام دریل مطمئن شوید . برای نگه داشتن قطعه کاری خود از دست استفاده نکنید. در صورت تماس دریل با مایعات سریع دستگاه را از برق کشیده و با سشوار و یا  توسط نور خورشید ابزار را خشک کنید.

برای خرید تمامی دریل های موجود در بازار می توانید به صورت حضوری از طریق فروشگاه ابزار یراق اقدام نمایید. ارزانترین دریل ها با نهایت کیفیت برای ارسال به سراسر کشور در فروشگاه اینترنتی قابل عرضه می باشد.

محدوده قیمت مورد نظر

تا
0
تومان
از
100
تومان
اعمال محدوده قیمت
برندهای دریل
  • مرتب سازی بر اساس :
با عضویت در شبکه های اجتماعی ما پیوسته از اخبار و تخفیفات مجموعه مطلع شوید

© 1389-1401 تمامی محتوا و مطالب متعلق به ابزار یراق می باشد.