نمایندگی محک

ابزار یراق - فروشگاه اینترنتی ابزار آلات

-

تماس با ما

دریل شارژی

خرید انواع دریل شارژی ، خرید دریل شارژی ،فروش دریل شارژی ، قیمت دریل شارژی ، لیست قیمت دریل شارژی ، دریل پیچ گوشتی شارژی ، دریل چکشی شارژی، نمایندگی دریل شارژی ، Cordless Percussion Driver Drill، Cordless Driver Drill، بهترین دریل شارژی

دریل شارژی چیست؟

دریل شارژی یکی از ابزار آلات پرکاربرد برای هر استادکاری می باشد. این نوع از دریل توسط يک باطری قابل شارژ تغذيه می شود. در واقع مهمترین ویژگی و مزیت دریل شارژی این است که نیاز به سیم برق ندارد. در دریل های بی سیم از باتری های قابل شارژ استفاده می شود. این دریل ها با ویژگی های مشابه دریل برق متناوب AC هستند. برای استفاده مداوم ، بهتر است کاربر در حین حفاری (سوراخکاری) یک یا چند باتری باتری اضافی را شارژ کند و به جای اینکه مجبور شود یک ساعت یا بیشتر برای شارژ مجدد منتظر بماند ، سریع آنها را تعویض نماید و به کار خود ادامه دهد.

دریل های اولیه بی سیم از بسته های قابل تعویض 7.2 ولت باتری استفاده می کردند. با گذشت سالها ، ولتاژ باتری افزایش یافته است ، دریل های 18 ولت رایج ترین هستند ، اما ولتاژهای بالاتر مانند 24 ولت ، 28 ولت ، و 36 ولت در دسترس است. در دریل های شارژی هر چه ولتاژ باطری بيشتر باشد حجم باتری ، گشتاور و قيمت دستگاه نیز بالاتر می رود و دریل برای استفاده در كارهای سنگين مناسب تر خواهد بود.

انواع باتری دریل شارژی کدام است؟

امروزه در بازار به طور معمول دو نوع باطری برای ابزارهای شارژی فروخته می شود. باطری نيكل كادميوم و ديگری يون ليتيوم. باطری نیکل کادمیوم از نظر قيمت ارزان تر و از نظر حجمی بزرگتر دارد و مدت نگهداری شارژ آن كمتر و اگر طولانی مدت از دریل استفاده نشود شارژ این نوع باطری کم می شود. باطری يون ليتيوم از لحاظ قيمت گرانتر ، حجم كمتر ، مدت نگهداری شارژ بيشتر و در صورت استفاده نكردن در زمان طولانی  باطری ديرتر خالی می شود.

باتری های نیکل-کادمیوم (NiCd) و باتری های لیتیوم یونی هر کدام تقریبا نیمی از سهم بازار را در اختیار دارند. باتری های NiCd همان طور که گفته شد تقریباً طولانی تر شارژ را نگه می دارند. بنابراین ارزان تر هستند (مزیت اصلی آنها) ، اما در مقایسه با باتری های لیتیوم یونی مضرات بیشتری دارند. معایب NiCd عمر کوتاه ، خود تخلیه ، مشکلات محیطی در هنگام دفع و در نهایت اتصال کوتاه داخلی به دلیل رشد دندریت است. باتری های لیتیوم یون به دلیل زمان شارژ کوتاه ، عمر طولانی تر ، عدم وجود اثر حافظه و وزن کم طرفداران بیشتری دارند. به جای شارژ ابزار به مدت یک ساعت و به مدت 20 دقیقه استفاده با 20 دقیقه شارژ می توانند ابزار را به طور متوسط ​​یک ساعت برای کار آماده نمایند. باتری های لیتیوم یونی همچنین در مدت زمان قابل توجهی بیشتر از باتری های نیکل-کادمیوم ، در صورت عدم استفاده ، حدود 2 تا 4 ماه در مقابل باتری نیکل - کادمیوم ، شارژ می شوند.

ابزار دریل‎ شارژی از اجزایی مختلفی تشکیل شده : کلید تعویض جهت چرخش برای استفاده از دریل به عنوان پیچ گوشتی، کلید تنظیم گشتاور جهت تنظیم میزان سفت کردن پیچ ، کلید روشن و خاموش کردن، کلید تنظیم سرعت چرخش مته به منظور استفاده دریل به عنوان پیچ گوشتی ، کلید فعال و غیر فعال نمودن حالت چکشی جهت سوراخ کردن دیوارهای بتنی و سه نظام دریل که محل بستن مته با پیچ گوشتی یا سایر ابزار‎ها‏ به دریل است. از دریل شارژی معمولاً در پروژه های نجاری ، فلزکاری ، ساخت ابزارآلات ماشین آلات ، ساخت و سازها و پروژه های کاربردی استفاده می شود.

در دریل های شارژی با میزان فشار سوییچ سرعت موتور را می توان کنترل کرد. این ویژگی ابزار بیشتر برای كنترل سرعت باز و بسته کردن پيچ استفاده می شود. در سرعت پايين تر، عمل باز و بسته کردن پيچ با كنترل بيشتر کاربر بر روی سطح کار  انجام می شود. این مزیت از رد كردن پيچ ، گل پيچ ، خوردگی سر پيچ گوشتی و در نتيجه از زيان مالی می تواند جلوگيری کند. برای باز و بسته کردن پيچ با دریل شارژی با درجه سفت بودن درست از گشتاور مناسب استفاده كنيد.

برای حمل و نقل دستگاه در جابجايی های خارج از محیط کاری از كيف حمل مناسب ابزار استفاده كنيد كه برای جلوگیری از ضربه خوردن دریل لازم می باشد. از ريختن مايعاتی نظير آب و روغن و غيره بر روی دریل شارژی به خصوص قسمت موتور و منافذ دستگاه جلوگيری كنيد و در صورت بروز این اتفاق قبل از استفاده مجدد از دریل اين مواد را با سشوار با فشار باد زیاد ، دستمال يا نور مستقیم خورشید خشک كنيد تا باعث اتصالی دستگاه نشود.

بعضی از دریل های شارژی حالت چکشی دارند که باید دقت شود برای سوراخ كاری سنگين استفاده نشود، معمولا حالت چکشی در دریل شارژی جهت سوراخکاری مصالح ساختمانی با تراکم کم قابل استفاده است و برای بتن و سرامیک از بتن کن های شارژی استفاده می شود .

استفاده درست از دریل شارژی موجب می شود استهلاک و خرابی ابزار پایین تر بیاید و در نتیجه هزینه های تعمیر و خرید مجدد کاهش پیدا کند. در فواصل زمانی توسط هوای فشرده كل دریل شارژی و به خصوص موتور دستگاه را بادگيری كنيد و در صورت نبود كمپرسور از پارچه و فرچه مناسب هم می توانید استفاده نمایید.

بهترین دریل شارژی کدام است؟

دریل شارژی ها از نظر سرعت ، قدرت و اندازه بسیار متفاوت هستند. با روی کار آمدن دریل های بی سیم به طور چشمگیری از محبوبیت دریل از نوع برقی کاسته شد. بهترین دریل شارژی با توجه به نوع کار و نیاز کاربر باید انتخاب شود. این ابزار شارژی با برندهای معروفی همچون دریل شارژی بوش ، دریل آاگ ، آینهل ، متابو ، هیتاچی ، رونیکس ،دریل شارژی دیوالت ، میلواکی ، فاین و ... در بازار موجود می باشد.

برای خرید انواع دریل شارژی با ارزانترین و بهترین قیمت می توانید از طریق فروشگاه ابزار یراق اقدام نمایید. مشخصات فنی و قیمت همه دستگاه های دریل شارژی به روز می باشد. برای خرید حضوری همه روزه در ساعات اداری می توانید با هماهنگی قبلی به آدرس دفتر مراجعه فرمایید. برای خرید اینترنتی دریل شارژی نیز به راحتی از طریق سایت ابزار یراق در اسرع وقت می توانید سفارشات خود را تحویل بگیرید.

لازم به ذکر است که برخی از کاربران و استادکاران به صورت لفظ عامیانه از واژه دلر به جای دریل استفاده می کنند.

محدوده قیمت مورد نظر

تا
0
تومان
از
100
تومان
اعمال محدوده قیمت
برندهای دریل شارژی
  • مرتب سازی بر اساس :
با عضویت در شبکه های اجتماعی ما پیوسته از اخبار و تخفیفات مجموعه مطلع شوید

© 1389-1401 تمامی محتوا و مطالب متعلق به ابزار یراق می باشد.